skip to Main Content

10-jarig bestaan Gravestein

In juli 2018 was het 10 jaar geleden dat we startten met een groepje kinderen op de zorgboerderij.

Er zijn 10 mooie jaren verstreken waarin we veel ontwikkelingen hebben door gemaakt en we vinden het fijn dat we op dit moment aan een leuke groep deelnemers een mooie plek kunnen bieden waar iedereen zich goed kan vermaken, ontwikkelen en groeien.

We hebben het op twee manieren gevierd:

We zijn met de door-de-weekse groep naar Benschop geweest.

We hebben daar ge-midgetgolfd en pannenkoeken gegeten. Het was heel gezellig en we kregen van jullie een mooie elstar appelboom met allemaal aardige kaartjes eraan. Erg leuk! Hij staat inmiddels op het terras. Zo kunnen we hem goed in de gaten houden( en kunnen de geiten er niet bij!!)

Midgetgolfen 060
Midgetgolfen 024
Midgetgolfen 017

Met de kinderen hebben we, ook in Benschop een fluisterboot (met benzinemotor…) gehuurd en een kano bij Camping Rosenboom ook in Benschop. Het was erg gezellig. Bijna iedereen heeft gekanood en gezwommen en lekker meegenomen pannenkoeken gegeten. De motor sloeg wel een paar keer af waardoor we later terug waren maar geen probleem. Twee deelnemers namen afscheid. Ze zijn beiden toe aan een nieuwe invulling voor de zaterdag: een vervolghobby en baantje. Hoe mooi is dat!

IMG-20180724-WA0006
IMG-20180724-WA0003