Ga naar hoofdinhoud

Wie zijn wij?

Wij zijn Sjaak en Corine Janssen-Boere. Samen met onze drie kinderen wonen en werken wij op onze boerderij. Sjaaks ouders wonen ook bij ons op het erf. Van hen hebben wij in 1995 de boerderij over kunnen nemen.

Na mijn opleiding aan de agrarische pedagogische hogeschool (STOAS) ben ik gaan werken in het VMBO-groen onderwijs (VMBO-LWOO). Hier ben ik 12 jaar werkzaam geweest. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen. Onder andere in de geestelijk gehandicaptenzorg.

Sinds 2008 begeleid ik de dagbesteding samen met een gediplomeerd activiteitenbegeleidster en een MBO gediplomeerd persoonlijk begeleidster gehandicaptenzorg en speciale doelgroepen. Sjaak houdt zich voornamelijk bezig met de verzorging van de koeien en het werk op het land.

voorgevelb
juni-2012-033-768x1024B
016
DSC_0291-685x1024B